ADVENTURE GOLF
In een siertuin is een Adventure Golfbaan met 11 holes aangelegd. De heuvelachtige baan loopt over beekjes en door perken. Net zoals bij het gewone golf is het de bedoeling dat u in een zo min mogelijk slagen de laatste hole bereikt. Een leuk avontuur voor iedereen!
€ 5,00 p.p.

Adventure Golf

Adventure Golf

VOETGOLF & KLOMPJESGOLF
Op de negen holes golfbaan, welke uitstrekt over 15.000 m2, is een uitdagend parcours aangelegd. Over heuvels en tussen hagen door dient u de voetbal in de hole te trappen of met een klomp aan een stok te slaan. Niet alleen een leuke uitdaging voor de voetballers onder ons, ook voor het hele gezin!
€ 5,00 p.p.

Klompjesgolf

Klompjesgolf

OVERIGE ACTIVITEITEN
Rokjes voetbal zonder begeleiding € 2,50 p.p                                                                                                                                                                                                                         Rokjes voetbal met begeleiding € 5,00 p.p.

Oud Hollandse Spelen: € 5,00 p.p.
Boerenlympics: : € 10,00 p.p.
Workshop Djembe: prijs op aanvraag
Jeu de Boules (2 banen): € 3,50 p.p.                                                                                                                                                                                                                                                 Darten vanaf 16 jaar € 3,50 p.p max 20 pers.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden.