Activiteitenpark De Hinde is in 1988 ontstaan als kinderboerderij. Daarna is het een dierenpark geworden met veel verschillende soorten dieren, maar inmiddels hebben alle dieren een nieuw huis gevonden.

Sinds 2005 is het park geworden wat nu is, een landschapspark met als doelstelling vermaak voor groot en klein en bedoeld voor o.a. familiedagen, reünies, buurtschappen en dergelijke.

De invulling hiervan is vooral creatief bezig te zijn met bijvoorbeeld Oud Hollandse spelen, Adventure golf, Klompjesgolf, Boerenlympics, Escape Room, Pub Quiz en Jeu de Boules, maar er kan ook vergaderd worden. Ook voor de kinderen is er volop vermaak met een airtrampoline en speelvelden.

De dag wordt meestal afgesloten met een barbecue of buffet, die geheel verzorgd word door De Hinde. Dit alles alleen op afspraak en voor groepen.

Landschapspark De Hinde

Landschapspark De Hinde

Aanbod
De Hinde kan een aanbod op maat samenstellen. Hierin kan een arrangement zoals een buffet of barbecue worden samengevoegd met een activiteit zoals golfen. Zie onder Arrangementen, BBQ, Brunch, Buffetten en Activiteiten voor de mogelijkheden. Neem contact op met De Hinde voor nadere informatie over de mogelijkheden m.b.t. het brede aanbod.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden.

Vermaak voor iedereen

Vermaak voor iedereen